Verzekeren

Alle verzekeringen in één keer geregeld

Het Onbezorgd Woonpakket van PlanVisie biedt gemak en zekerheid in één polis. Inboedel, opstal en aansprakelijkheid zijn met dit pakket in één klap verzekerd. Tevens is er een mogelijkheid om de volgende risico’s mee te verzekeren:

  • rechtbijstand
  • kostbaarheden
  • gezinsongevallen
  • doorlopende reisverzekering
  • uitgebreide uitvaartverzekering
  • auto's

Gemak

De verzekeringen zijn gemakkelijk in één polis te regelen. U kunt deze polis snel en eenvoudig via PlanVisie afsluiten. Er hoeven geen uitgebreide formulieren en waardemeters ingevuld te worden. Alles valt te regelen in een eenvoudig pakket.

Messcherp

De schade is altijd gedekt tot het verzekerde bedrag en de premie is messcherp. En in veel gevallen is de verzekering aanmerkelijk goedkoper dan vergelijkbare polissen! Terwijl de dekking en voorwaarden uitstekend zijn.

Schade melden

Indien u schade heeft is dat makkelijk en snel te regelen, dit dient u te doen via ons kantoor. Wij hebben een door u ingevuld schadeaangifteformulier nodig en offertes of herstelnota's, om de schade in behandeling te kunnen nemen. Neem bij een schade contact met ons op of stuur ons een e-mail, telefoonnummer 076-8884622 of info@planvisie.nl.

Autoverzekering

Wijziging autoverzekering voor bestaande klanten - Voorlopige dekking autoverzekering

Heeft u een nieuwe auto gekocht en wenst u deze te verzekeren, meldt ons dan het kenteken, de meldcode en hoe u verzekerd wilt worden. Dit kan telefonisch of per e-mail. Heeft u via ons een bestaande autoverzekering lopen, dan kunt u bij onze afwezigheid ook onze voicemail inspreken of ons een e-mail sturen naar info@planvisie.nl, waarna u direct voorlopige dekking heeft. U kunt dan gelijk al in uw nieuwe auto gaan rijden.

Let op, de voorlopige dekking kan alleen plaatsvinden wanneer u doorgeeft hoe u de auto wilt verzekeren met daarbij de vermelding van het nieuwe kenteken en de meldcode.

Hieronder leest u de verzekeringsvarianten.

Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA)
Met de Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen bent u verzekerd voor de financiële gevolgen voor de schade die u aan een andere partij veroorzaakt. De WAM-verzekering is wettelijk verplicht als u een motorrijtuig bezit.

Beperkt cascoverzekering
Met de beperkt cascoverzekering is uw motorrijtuig verzekerd voor schade die wordt veroorzaakt door bijvoorbeeld brand, storm of bliksem. Of als uw motorrijtuig wordt gestolen.

Volledig cascoverzekering
Met de volledig cascoverzekering bent u ook verzekerd voor de schade die u zelf heeft veroorzaakt aan uw motorrijtuig. U bent ook verzekerd voor alle schade die gedekt wordt door de beperkt cascoverzekering. En als iemand anders schade aan uw motorrijtuig veroorzaakt, bent u ook verzekerd. Bijvoorbeeld door vandalisme.

Contact

Maak een afspraak

Bij ons kunt u zich vrijblijvend oriënteren. Het eerste kennismakings- en inventarisatiegesprek is bij ons kosteloos.


PlanVisie

Hyacintplein 14a
4818 GP Breda
076-8884622
info@planvisie.nl
www.allerbestehypotheekofferte.nl

PlanVisie werkt samen met deze partijen

Planvisie Hypotheken is ook te vinden op www.hypotheekadvies-info.nl