Vermogensopbouw

Vermogensadvies

Wenst u advies over uw vermogen of wenst u meer vermogen op te bouwen? Dan bent u bij PlanVisie aan het juist adres!

Onze Visie

Naast een basisbedrag op uw spaarrekening, voor bijvoorbeeld onvoorziene uitgaven of andere directe bestedingen te doen op redelijk korte termijn, kunt u geld wat u verder over heeft, beter op een andere manier weg zetten dan op een spaarrekening.

De vergoeding voor geld op een spaarrekening is nog steeds erg laag, terwijl de jaarlijkse inflatie op dit moment veel hoger is. Los van mogelijke belasting wat u hierover tevens betaalt, daalt de effectieve waarde van uw geld dus jaarlijks op een spaarrekening.

Wat ons betreft dus een prima moment om geld wat u over heeft, zo veel mogelijk om te zetten in harde activa, alles van eigendom, anders dan geld op de bank of contant geld op zak.

Een praktische, degelijke en effectieve manier om dit te doen, is te gaan investeren in een wereldwijd gespreide aandelenportefeuille. Middels een dergelijke portefeuille wordt u, ongeacht uw inleg, mede eigenaar van misschien wel 1000 bedrijven wereldwijd, waardoor u zo kunt profiteren van winst die zij maken, wat resulteert in een stijging van de koersen en stijging op uw inleg. Omdat een aandeel een stuk eigendom van een bedrijf betreft, inflateren aandelen met de inflatie mee, los van de winsten (of verliezen) die de bedrijven maken. Uw geld wordt zo ‘inflatie-proof’.

Qua vermogensbeheer werken wij uitsluitend met professionele partijen welke hoog scoren op Organisatie, Kostenbeleid, Beleggingsbeleid en Risicobeleid. De rendementen op aanbevolen beleggingsportefeuilles zijn bovengemiddeld in de markt.

Laat uw huidige belegrekeningen en/of spaarverzekeringen checken op kosten en rendement!

heeft u andere belegrekeningen of spaarverzekeringen die naar uw mening maar matig renderen, dan kunt u deze vrijblijvend door ons laten onderzoeken op kosten en rendement. Wij brengen vrijblijvend onze bevindingen in kaart en doen u een alternatief voorstel. Dit om geld weer voor u te laten werken!

Bent u zelfstandig ondernemer?

Als zelfstandig ondernemer dient u zelf uw pensioen te regelen. Vraag ons naar de mogelijkheden! Middels een minimale inleg, kunt u via ons maximaal kapitaal opbouwen ter aanvulling van uw pensioen. Uw inleg is fiscaal aftrekbaar.

Beleggingshorizon

Indien u geld belegd, loopt u een beleggingsrisico. De mate van bereidheid om risico te lopen en het kunnen maken van maximaal rendement, lopen vaak hand in hand met elkaar. Bij ons zijn verschillende belegging strategieën mogelijk, afhankelijk van uw wens en situatie. Om van een positief rendement uit te gaan, adviseren wij een minimale beleggingshorizon van 10 jaar.

Contact

Maak een afspraak

Bij ons kunt u zich vrijblijvend oriënteren. Het eerste kennismakings- en inventarisatiegesprek is bij ons kosteloos.


PlanVisie

Hyacintplein 14a
4818 GP Breda
076-8884622
info@planvisie.nl
www.allerbestehypotheekofferte.nl

PlanVisie werkt samen met deze partijen

Planvisie Hypotheken is ook te vinden op www.hypotheekadvies-info.nl