Geld lenen

Soms heeft u wat extra's nodig. Bijvoorbeeld voor een consumptieve uitgave of misschien wel voor een verbouwing. Een persoonlijke lening kan een goede oplossing zijn. Op dit moment financieren wij met rentepercentages onder de 4,5% voor een persoonlijke lening, afhankelijk van uw financiële situatie en gewenst leenbedrag. Een zo'n scherp mogelijke rente, maar altijd tegen de beste voorwaarden zodat u geen verassingen heeft achteraf.

Persoonlijke lening

Doorgaans werken wij met een persoonlijke lening. U betaalt dan iets meer dan 1% van de hoofdsom per maand voor rente en aflossing. Uw krediet sluit u voor een bepaalde periode af, bijvoorbeeld voor 10 jaar. U kunt zo betaalbaar lenen met de garantie dat de lening in een bepaalde tijd ook weer wordt afgelost.

BKR toetsing

Alle consumptieve leningen worden door de banken centraal gemeld bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) te Tiel. Wanneer een lening niet volgens afspraak wordt afbetaald wordt dit eveneens aan het BKR doorgegeven. Voordat een bank een nieuwe lening verstrekt, gaat men na bij het BKR of de klant reeds een lening heeft lopen en of er sprake is van een achterstandsmelding. Voor meer informatie over Bureau Krediet Registratie kunt u terecht op hun website www.bkr.nl.

Let op! Geld lenen kost geld.

Contact

Maak een afspraak

Bij ons kunt u zich vrijblijvend oriënteren. Het eerste kennismakings- en inventarisatiegesprek is bij ons kosteloos.


PlanVisie

Hyacintplein 14a
4818 GP Breda
076-8884622
info@planvisie.nl
www.allerbestehypotheekofferte.nl

PlanVisie werkt samen met deze partijen

Planvisie Hypotheken is ook te vinden op www.hypotheekadvies-info.nl