Aankoopbegeleiding

Heeft u laten doorrekenen wat u aan hypotheek kunt verkrijgen en wat de hypotheeklasten gaan worden?

Dan kunt u nu een geschikte woning gaan zoeken, in eerste instantie door u zelf via de bekende online zoekmachines. Heeft u een bezichtiging gedaan en bent u tevreden over een woning? Dan wordt u als koper uitgenodigd om een bod te doen op de woning door de verkopende partij. De vraag is dan, wat moet er geboden worden om de woning gunstig te verkrijgen?

Wij merken dat veel klanten het nog best moeilijk vinden om tot een goede prijs te komen, in onderhandeling met de verkopende makelaar. Aan de ene kant gaan mensen vaak te scherp in de onderhandeling om de woning zo te verliezen aan andere gegadigde of bieden mensen te veel, uit angst om de woning te missen.

Om mensen bij dit proces een helpende hand te bieden, bieden wij naast het geven van hypotheekadvies, tevens professionele aankoopbegeleiding. Hier koopt u als klant de woning, maar stellen wij de onderhandelingsstrategie op en voeren wij deze uit, in afstemming met u als koper.

Onze doelstelling bij aankoop is om de woning tegen een zo’n scherp mogelijke prijs aan te kopen, met maximale kans op succes/ doorgang transactie. Dit doen wij onder andere op de volgende manier:

  • Door via verschillende makelaarssystemen, kadastrale data en onze relaties met lokale taxateurs een beeld te krijgen van de objectieve waarde van de woning.
  • Door in gesprek te gaan met de verkopende makelaar, vanuit onze rol als aankoopmakelaar, met als doel informatie te verkrijgen over het standpunt van de verkoper om zo onze positie te bepalen.
  • Door het geven van zekerheid aan de verkopende makelaar op doorgang transactie, door aan te geven dat u als aspirant koper door ons persoonlijk financieel bent gecheckt.

Samengevat gebruiken wij bij de onderhandeling dus zowel onze rol van financieel adviseur als die van aankoop makelaar, om voor u een zo gunstig mogelijke overeenkomst te genereren.

Daarnaast bieden wij ondersteuning bij opmaak van de koopakte, in uw belang als koper. Zo bekijken wij of deze in lijn is met de gemaakte afspraken, wat je mag verwachten aan algemene bepalingen en controleren we of de genoemde data voor overdracht woning en mogelijk ontbindende voorwaarden in overeenstemming zijn met het hypotheekverhaal.

Samengevat kan onze aankoopservice u veel geld & tijd besparen. Met één aanspreekpunt voor zowel de aankoop van uw woning als uw hypotheek, wordt u daarnaast maximaal ontzorgd!

couple-8056160_1920.jpg

Contact

Maak een afspraak

Bij ons kunt u zich vrijblijvend oriënteren. Het eerste kennismakings- en inventarisatiegesprek is bij ons kosteloos.


PlanVisie

Hyacintplein 14a
4818 GP Breda
076-8884622
info@planvisie.nl
www.allerbestehypotheekofferte.nl

PlanVisie werkt samen met deze partijen

Planvisie Hypotheken is ook te vinden op www.hypotheekadvies-info.nl